МБІ “Бумеранг” – історія успіху

Громадська організація Асоціація «Відродження Грицева» існує вже 17 років. За цей час кількість членів  нашої організації змінювалась, але впродовж нашої діяльності ми зрозуміли, що «дорослішаємо». Нам необхідно було долучити до своїх лав молодь (школярів, студентів, учнів). Саме з цією думкою ми стали запрошувати на наші акції молодь.

25 березня 2015 року ініціативна група молоді  Грицева «Бумеранг» спільно з нами провели свою першу  акцію «Зробимо Гриців чистим!» та прибрали прибережні  території «Топольки»  та «Хоморські граніти». Акція залишила по собі гарні відчуття  і готовність до нових подій та звершень.

А далі, …  8 травня – акція «Ніколи знову», ІІ регіональний турнір з настільного тенісу, Фестиваль «Я люблю тебе, мій Гриців», акція «Подарунок від Святого Миколая» і інші…

І, нарешті, за підтримки ІСАР «Єднання» ми змогли з кількома учасниками групи «Бумеранг» відвідати Фонд громади «Приірпіння», побачити як і з ким вони працюють, що планують, поділитися досвідом, побудувати власні стратегічні плани на майбутнє.

Тож на сьогодні ми маємо гарну підтримку, а ще гордість – що молодь розуміє і здатна продовжити нашу роботу, бачити оточуючий світ по-своєму, і звичайно ж, вирішувати певні проблеми теж по-своєму. Сподіваємось для них – все так і буде, і все тільки починається!

Схожі публікації

Залишити коментар