Вітання з Грицева від Святого Миколая

Більше 60-ти наших земляків виконували і в ці хвилини продовжують  з честю виконувати свій військовий обов’язок заради майбутнього українського народу, заради нас з вами. Асоціація «Відродження Грицева» підтримувала і підтримує наших земляків-захисників: ми збирали кошти на придання обмундирування, готували посилки з грицівськими смаколиками (горіхи, мед, шоколад), плели маскувальні сітки, надсилали листи-побажання від нашої молоді, готували та проводили патріотичні концерти-зустрічі наших бійців.

Цього року ми вирішили привітати воїнів – земляків та їхніх побратимів, які боронять нас на сході в переддень Святого Миколая. В тісному тандемі з учнями Грицівського ЗЗСО провели чудові майстер-класи по виготовлення ляльок-бажанниць.

 

Адже так хочеться, щоб те, що задумалось – здійснилось!!!
Скажу чесно, вражає дитяча щирість і бажання зробити приємність іншому.

А як відповідально наша молодь ставилася до написання вітальних листівок, фасування варення.

Дуже приємно, що діти ростуть розуміючими, не байдужими, готовими допомогти.

А нам усім треба загадати найбільше і найголовніше бажання:
нехай всі, хто захищає нас, повернуться якнайшвидше живими та неушкодженими, нехай, нарешті, запанує мир та злагода в країні!!!

Наразі усі подарунки і солодкі, і не дуже,  поїхали до наших воїнів-земляків у Лисичанськ та Чаплинку. Зустрічайте та чекайте нових сюрпризів.

Повертайтеся живими!

Схожі публікації

Залишити коментар