За чистий Гриців 2017

Наше мальовниче селище встелене сміттям. Не якісь невідомі шкідники, а ми самі, наші сусіди чи друзі перетворили наші ставки і річки, парки і вулиці на огидні смітники. Придивися, скільки людей бездумно кидає під ноги недопалок  чи обгортку, пляшку чи гумку. Ми – українці –  наче забули себе справжніх – дбайливих господарів.

В квітні 2017 року в рамках щорічної акції “Зробимо Гриців чистим!» та Дня благоустрою на території Грицівської селищної ради було  проведено  прибирання вулиці Суворова, яка є частиною траси державного значення та прибережних територій річки Хомора (“Топольки” та “Хоморські граніти”).  Місце проведення було вибрано не випадково – це є геологічна пам’ятка природи – урочище «Хоморські граніти»,  яке справедливо вважається окрасою Грицева.

Молодь Грицева полюбляє відпочивати в цих місцях, але на жаль не всі свідомо та відповідально ставляться до громадянського обов’язку людини – бережно ставитись до природи. За зиму зібралось дуже багато різного сміття, тому ця акція стала першим дзвіночком для небайдужих грицівчан. В акції взяли участь більше 30-ти учасників, було зібрано десятки мішків сміття, скла та пластику.

Схожі публікації

Залишити коментар