МБІ “Бумеранг” – коротко про 2016

За 2016 рік нам вдалося організувати систематичну роботу Молодіжного Банку Ініціатив «Бумеранг» – нашої нової молодіжної благодійної програми. Учасники МБІ активно беруть участь в діючих програмах та акціях нашої організації: «Зробимо Гриців чистим!», «Ніколи знову», турнір з настільного тенісу, «Подарунок від Святого Миколая» тощо.

МБІ «Бумеранг» в 2016 році став ініціатором та організатором вже власних проектів та ініціатив: висадження липової алеї в школі «Посади історію», молодіжний КВЕСТ «Open Гриців», благодійний магазин «Бумеранг-шоп», благоустрій місць відпочинку та дитячого майданчика. Пройшли стажування в БФ “Фонд громади Приірпіння”, навчання в Фонді громади «Захист» м.Херсон та в Таборі юних філантропів в м.Київ.

Наразі, МБІ «БУМЕРАНГ» на стадії розробки проекту, який спрямований на створення творчого вільного простору для молоді селища. Вже зібрано частину грошей та ресурсів, проведено попередні зустрічі і домовленості про місце та додаткові ресурси. І ще – багато планів на майбутнє та ідей… Далі буде 🙂

 

Схожі публікації

Залишити коментар