“Територія розвитку” знову у Грицеві

Перші враження від програми АХАЛАР (м. Чернігів) з уст учасниці Майї Джурабаєвої.
З 29 жовтня по 2 листопада 2018 року я скористалася унікальною нагодою та взяла участь у семінарі «Дизайн соціальної анімації», який відбувся у старовинному місті Чернігові.

Під час семінару я зустріла старих та познайомилася з новими учасниками Території розвитку – 9. Це було дуже захопливо та корисно, коли мої очікування досягли мети. Я знову занурилася у свій світ та змогла доторкнутися до світів інших учасників.

Під час семінару дуже професійна міжнародна команда тренерів: Юрій Трофіменко – директор Центру Гуманістичних Технологій АХАЛАР (м. Чернігів, Україна), Вікторія Солоніцина – співзасновник та тренерка Центру (м. Варшава, Польща), Тетяна Ємельянова – тренер з розвитку (м. Київ, Україна), Маргарета Кепінська Якобсен представниця Гельсінської комісії з захисту прав людини (Данія) та Карл Ерік Фоверсков експерт з розвитку (м. Копенгаген, Даніях) приділили максимум уваги до вирішення актуальних проблем в Україні. Уважно вислухали всі наші ініціативи, давали консультації та поради.

Швидкоплинні дні пролетіли в атмосфері доброзичливого спілкування, всі учасники пригадали чи дізналися про локальну громаду, лідерів, формальних і неформальних, шукали своє місце в громаді та порівнювали важливість ініціатив для цільових аудиторій, відзначили шлях від громадського активіста до аніматора. Набралася нових знань та вражень, а зараз вкладаю все по місцях… і до роботи.

Схожі публікації

Залишити коментар